Seni sevdik, Gönül verdik Şanlı Galatasaray

Seni sevdik, Gönül verdik Şanlı Galatasaray

28 Mayıs 2015 Perşembe



Adam geldi. Prandelli'nin maymuna çevirdiği takımı şahlandırdı. Belki aman aman top oynatmadı ama takıma özgüven aşıladı. Hırs ve azim aşıladı. Babacan davrandı. Sneijder bile her golden sonra ona koştu. Hamza bir baba gibi Sneijder'e sarıldı.Sneijder Hamza'yla birlikte özgüven kazandı, daha rahat oynadı. Yasin gibi bir adamı takıma monte edip, şampiyonluğu Yasin eliyle getirdi. 

Maç sonu açıklamalarıyla "beyefendilik nedir" cümle aleme gösterdi. Kıçı kırık emre kendisine artistlik yaptı diye ego yapmadı, onu bile vakur duruşuyla yaptığına pişman etti. Bir hafta 18'e almayıp cezalandırdı. Burak artistlik yaptı. Hamza maç sonunda "olur böyle şeyler" deyip oyuncusunu yere çalmadı. Hakettiği cezayı elbet verecektir. Vermeli de. 

Şampiyon olduğumuz akşam sıcağı sıcağına açıklama yapıyordu. şampiyonlukla ilgili konuştuktan sonra, lafı birden babasına getirdi. "onların bizim için yaptıklarının yanında bizim başarılarımız nedir ki" dedi. (muhtemelen babası binbir yoklukta Hamza'yı ve ailesini ayakta tutmuş, bugünlere getirmişti) "eminim ki babam benimle gurur duyuyordur" gibisinden bir şeyler söyledi, sesi boğuldu, gözleri doldu. "annemin de ellerinden öpüyorum" dedi. Daha fazla konuşamayıp sözlerine son verdi. 

Nasıl güzel bir insansın lan sen. nasıl tertemiz bir yüreğin var. 

Hamza Hamzaoğlu,

Belli ki güzel, mert, onurlu bir babanın oğlusun sen, bu yüzden bu takımın çocuklarına iyi bir baba olabiliyorsun.

Hiç yorum yok: