Seni sevdik, Gönül verdik Şanlı Galatasaray

Seni sevdik, Gönül verdik Şanlı Galatasaray

11 Şubat 2010 Perşembe

Kızdırmayın Aziz başkanı yine istifa eder....

Ali Şen: Galatasaray fark atacak




Ali Şen, Galatasaray için çok çarpıcı tespitlerde bulundu...Fenerbahçe 'mali güç yarışında' artık tek başına değil. Şampiyonluk sayısının eşit olduğu Galatasaray bir de stadı ve Riva arazisinin gücüyle fark atmaya geliyor. Aziz Yıldırım Kulüpler Birliği başkanlığınından çok bunu iyi hesap etmeli!



Galatasaray'da Riva arazisindeki ruhsat sorunu çözüme doğru gidiyor. Villalar dikilmeye başlayınca kulübün 500 milyon doların üzerinde gelir elde edeceği konuşuluyor. Bir yandan da stat bitiyor. Galatasaray Fenerbahçe'yi maddi boyutta da geçerse, sarı-lacivertlilerde ne gibi dengeler değişir?



3 yıl evvel, şampiyonluk sayısında Galatasaray'la eşitleme olursa, Galatasaray'ın stadı bittikten sonra Riva'dan da gelen gelirlerle bizim önümüze geçeceğini söylemiştim. Hatta fark yaparlar demiştim. Onun için o yıllarda, Fenerbahçe'nin şampiyonluk sayılarının Galatasaray'a göre artmasını istemiştim. Ancak durumu 17'ye 17!



Aziz Yıldırım bundan sonra Kulüpler Birliği başkanlığından ziyade başka şeyler düşünmelidir. Fenerbahçe'nin mali ve güç yarışında artık tek başına olmadığını bilmelidir. Ve ona göre çalışmalıdır. Aziz Yıldırım hem kulüp başkanlığından hem birlik başkanlığından iki de bir istifa edip duruyor. İstifa tek taraflıdır. Fenerbahçe başkanı bir karar verirse, asla dönmemelidir. Aziz Yıldırım'a tavsiyem, bundan sonra "İstifa ettim" demesin. Çünkü kimse inanmayacaktır.

Santrfor Servet!


Milan Baros ve Jo'nun sakatlanması ile santrforsuz kalan G.Saray'da, Teknik Direktör Frank Rijkaard, Antalya  son dakikalarda Mustafa Sarp'la, kenarda beklettiği stoperiyle turu aradı

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi'ndeki Atletico Madrid maçının hazırlıklarına başladı

Antalyaspor'u 3-2 yenmesine karşın ilk maçta aldığı 2-1'lik yenilgi nedeniyle Ziraat Türkiye Kupası'na çeyrek finalde veda eden Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi'nde Atletico Madrid ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.Florya Metin Oktay Tesisleri'nde Teknik Direktör Frank Rijkaard gözetiminde yapılan antrenman ısınma ve açma germe hareketleriyle başladı. Antalyaspor karşılaşmasında ilk 11'de yer alan oyuncular, salon ve sahada yapılan rejenerasyon çalışmalarının yanı sıra sağlık merkezindeki terapi seanslarıyla maç ertesi programlarını tamamladılar. Diğer oyuncular da antrenmanın ana bölümünde teknik çalışmalar yapıldı. Antrenman soğuma ve açma germe çalışmalarıyla tamamlandı.Uğur Uçar'ın sağ uyluk ön adalesine aldığı darbe sonucu oluşan ödem ve ağrı şikayeti nedeniyle soyunma odasında başlanan tedavisine bu sabah devam edildiği bildirilirken sol uyluk iç adale grubunda zorlanma tespit edilen Arda Turan'ın ise bu sabah sağlık merkezinde tedavisine devam edildiği ifade edildi. Arda ve Uğur iki günlük tedavi programının ardından tekrar kontrol edilecekler.


Sabri Sarıoğlu'nun tedavisinin ardından salon ve sahada takımdan ayrı olarak çalıştırıldığı, Jo ve Ufuk Ceylan'ın tedavilerine ise sağlık merkezinde devam edildiği belirtildi.Galatasaray, bir günlük aradan sonra 13 Şubat 2010 Cumartesi sabahı Türk Hava Yolları'nın tarifeli seferiyle Antalya'ya geçerek, çalışmalarını 16 Şubat Salı gününe dek Concorde de Luxe Resort'ta yapacağı kampta sürdürecek.