Seni sevdik, Gönül verdik Şanlı Galatasaray

Seni sevdik, Gönül verdik Şanlı Galatasaray

15 Mayıs 2012 Salı



Galatasaray'ın kupayı karanlık stadda alması sanırım daha anlamlı olamazdı:

-Senaryosu itinayla yazılmıs binlerce oyun
-Günah geçisi olarak ilan edilmiş ve şikeyi tek başına yapmış gibi ceza alan futbolcular
-Federasyonun bir takımı kurtarmak için türk futbolunun geleceğinden vazgeçmesi
-Galatasaray'ı da bir şekilde bu pisliğin içine çekme çabaları
-Türlü türlü yüzsüzlükle şampiyonluğu hala hakettiğini savunan ve şampiyon olamayınca haketmiş gibi ortalığı talan eden binlerce taraftar

... ve daha niceleri.

O karanlıkta tek parlayan şey Galatasaray oldu. 
Tek bir leke olmadan. 

O kupa bunca karanlığın içinde kalktı ya bana yeter..

İlahi Adalet .........



Bir Galatasaraylı için
Bundan daha güzel bundan daha gurur verici bir fotoğraf olabilir mi ?

12 MAYIS 2012
2011/2012 Futbol Sezonu Şampiyonu
GALATASARAY



        Sanırım Tarih bugünü ara ara hatırlatarak 
Sahasında Şampiyonluğu Sarı Kırmızı Renklere İçi Burkularak veren
Fenerbahcelileri üzecektir.

Şimdi birisi bana anlatsın. sabahtan beri dönüp dolaşıp aynı resimde takılı kalıyorum. bu adamı bu kadar kızdıran ne acaba? Onu bırakın, kendi stadının güvenlik görevlisinden ne istedin? Hadi onu da geçtim, adamın arkası dönük ve sadece insanları sakinleştirmeye çalışan bir görevliden ne istedin? Bu adamın gaz bombası atabileceğini düşünüyor musunuz? Hayır. Bu adamın 55 bin kişilik stadyumda, Hemde ekmek parasını kazandığı yerde insanları tahrik etme cesaretini bulabileceğini düşünüyor musunuz? Hayır.

Polisin taraftarları ne derece tahrik edebileceğini düşünüyorsunuz ki, İşler bu adamı linç etmeye kadar yürüsün? Mantıklı mı sizce? Yahu 3 ay sonra sen yine o stada gideceksin ve o adam bi ihtimal yine orada olacak. Şu resim ilk kare. Peki devamı? yere düşen görevliye ne oldu? vurdu geçti mi? hiç sanmam. bir insanın bu kadar gözünün dönmesini aklım almıyor.

- e polis bize gaz sıktı, bizi tahrik etti :(

- yapma ya?

Maçın daha başlamasına saatler kala  stadyuma girişten tutunda, maç içinde, maç bitiminde sürekli polisle didişen taraftarları görün. ve ardından şöyle söyleyin;

- türk polisi çok rererö

Söylemeden edemeyeceğim. evet; o stadyumda adam gibi maçını izleyip, adam gibi evine geri dönecek binlerce kişi vardı.  işin bütün günahını polise yüklemek, tek kelimeyle insafsızlık.

Tutuklananlar arasında mühendisler, doktorlar, şirket yöneticileri olduğu söyleniyor. Açıkçası çok şaşırmıyorum zira benim etrafımda aklı başında bildiğim insanların bir kısmı da gözleri dönercesine fanatikleşebiliyorlar konu Fenerbahçe olduğunda.

Aklı başında Fenerbahçeli arkadaşlarımdan bir istirhamım var. Olayları Şike Soruşturmasına bağlamadan önce bir dahaki sefere sinirlendiğinizde ve haksızlık yapıldığına inandığınızda lütfen kafanızın içinden birkaç saniye için bile olsa mevcut soruşturma içerisindeki kayıtları ve bunlara yönelik savunmaları geçirin. sonra şuna karar verin: acaba 1% lik bir ihtimal dahilinde bile bazı Yöneticiler bu işe bulaşmış olamazlar mı? eğer yanıtınız bu noktada kesinlike bulaşmamıştır ise, her ne yapmak istiyorsanız ona devam edin, yok eğer böyle bir durumun az da olsa ihtimal dahilinde olabileceğine inanıyorsanız .

Derin bir nefes alın ve sakinleşmeye çalışın zira -öyle ya da böyle- birilerinin maşası olmayacak olgunluğa sahipsiniz.