Seni sevdik, Gönül verdik Şanlı Galatasaray

Seni sevdik, Gönül verdik Şanlı Galatasaray

25 Ağustos 2010 Çarşamba

Karpaty'yi eledin, eledin, yoksa Cuma'ya zor çıkarsınız...

Galatasaray’ın hali yürekler acısı.Gün yok ki, ters bir olay yaşanmasın.Geçen sezondan bu yana taşıp gelen bir sürü yanlış.Ligin ikinci haftası sıfır puan ve kalende gördüğün dört gol.

İşe buradan başlayalım. Hangi “Kör göz ki” apaçık ortada gözüken “Kaleci” problemini çözmeye kalkmıyor. Leo Franko kötü kaleciydi ve gönderilmesi şart koşulmuştu. Tamam, bende gitsin dedim. Peki yerine kim duracak kalede? Aykut mu yoksa genç Ufuk mu? Pişmemiş aşa su katınca işte böyle lapa olur işler.

Şu anda Galatasaray yönetiminde güven karmaşası var. Adnan Polat alınan kötü sonuçlardan sonra “Kaçakları” oynuyor. Büyük “Oyuncu avcısı Adnan Sezgin” piyasada yok. Şu sıralarda bir türlü karar veremedikleri transferlerin peşinde, Avrupa semalarında “Cirit” atıyordur herhalde.

Bu tutarsızlık birkaç hafta daha sürerse, Galatasaray lige havluyu atar. İkinci yarı açılması planlanan “Aslantepe Telekom Arena” da boş tribünlere oynarlar. Kasada zaten para yok, borç sıradağlar gibi. Bu işin sonunda genel kurul gözüküyor.



Beyler lütfen kendinize gelin, Galatasaray camiası öyle kolay kandırabileceğimiz bir topluluk değildir.