Seni sevdik, Gönül verdik Şanlı Galatasaray

Seni sevdik, Gönül verdik Şanlı Galatasaray

9 Haziran 2010 Çarşamba

Bil ki güneşe bakmaya cesareti olmayan gölgede kalmaya, gölgeyi ışık sanmaya mahkumdur


İnsanların değerleri vardır. değerleri beğenilerini belirler. bir entellektüel ile bir hayattan habersizin, bir solcu ile bir milliyetçinin, bir militaristle bir antimilitaristin beğenileri aynı değildir dolayısıyla ve doğal olarak. Hayatta değerleri seninle aynı veya benzer adamların yaptığı işleri beğenir, değer verirsin. O adamlar da zaten kendi gibi olan insanlar için yapıyorlardır işlerini. Sonra gün gelir kantarın ayarı kaçar, Yeni insanlar popüler oluverir. Eee bu da kızdırır tabii asıl beğeni sahibini. Doğaldır ve ufak çaplı bir isyandır aslında. Bakıyorum ne zaman bir futbol konusu açılsa, daha doğrusu söz Galatasaray'a gelse "abi ya duydun mu Şükür ile Şaş yine bir şeyler demiş" noktasında isimler artık , Yorumlara bakıyorum hiçbir şeyi beğenmiyor paşalar . Bir camia düşünün size sürekli kucak açmış, Torinolu Şaban olmuşsunuz, yuvan burası denmiş, buyur etmişler tekrar eski günlerinize bu sayede kavuşmuşsunuz. gene kendinizi bir halt sanmışsınız, italyaları, ingiltereleri arşınlamışsınız gene fıs, gene bir b.k yapamamışsınız. ve gene o takım size kucak açmış ve 37 yaşına kadar, gözünüzdeki kıllar ağarana kadar oynayabilmişsiniz ve size her futbolcuya nasip olamayacak bir teklifte bulunmuşlar, jubileni yap, heykelini dikelim! alt yapının başına geç! Şimdi konuştuklarınıza bakıyorumda ; Bu nasıl bir vefasızlıkmış arkadaş.

Oysa Sizler büyük futbolculardınız ; ama aşın artık bunları ve dahi bilin ki gunese bakmaya cesareti olmayan golgede kalmaya, golgeyi ısık sanmaya mahkumdur. Sizler Türk futbolunda bin çeşit rekor kırmışsınız, ülkenin Avrupa kupası sahibi tek takımının efsane kadrosunda yer almışsınız, başarılarla dolu kariyeriniz var, Hala varsa yoksa Adnan Polat şöyle, yönetim böyle... Bunlarla uğraşacağınıza ne bileyim gidin futbol okulu açın, antrenörlük yapın, halı sahada maç yapın, Mutlak bahçeli bi eviniz vardır, çardakta oturun çayınızı için, hırslarınızdan bi arının artık.

Hakan ve Hasan

Sizleri kral yapan Galatasaray kültürü ve formasıdır. Arkadaşlar  Galatasaray dışında bir takımda oynasalardı ki bunu asla öğrenemeyeceğiz bugun kimse onları hatırlıyor olmayacaktı . Herşeyin başında gelen emeğe saygı tek çözümdür aslında. Sevene saygı duymak kadar, Yüceltene de vefa duymaktır aslolan..........