Seni sevdik, Gönül verdik Şanlı Galatasaray

Seni sevdik, Gönül verdik Şanlı Galatasaray

31 Mart 2010 Çarşamba

Alemin Kralı Geliyooooor .. Geliyorrr ..Geliyorrrrr !


EVET, büyük umutlarla alınan Jo, Florya Fly Inn Residence’de F.Bahçe mağlubiyeti sonrası tam anlamıyla bir alem yaptı.. Ve bu alem sessiz kalan komşularını da çıldırttı. Buyrun İşte Vatan gazetesine göre, 10 gündür 5-6 kızla, her gece ’takılan’ Sambacı’nın komşularının gözünden hayatı:

GAMZE ARMAN UĞUR: ”Kalabalık bir şekilde yaşıyorlar. Önce bir sürü kız geliyor sonra erkekler. Sanırım evde 15 kişi oluyorlar. Bizim için eziyet, yüksek sesli müzik ve kahkahalarla başlıyor. Gece yarısı ise asıl eziyet var. Kadınlar acayip çığlıklar atıyor. Koşturmalar, gürültüler oluyor. Gerisini anlatmak istemiyorum.”
FARUK KOCABAŞ: “Seslerini duymamak için artık kulağımıza pamuk tıkıyoruz. Öyle bir çığlık atıyorlar ki inanamazsınız. Uyurken aniden bir bağırtı oluyor, panik içinde yatağımızdan fırlıyoruz. Jo’nun evine, Cihangir’deki Afrikalılar’a benzeyen kişiler geliyor. Ondan önce Nonda kalıyordu. Nonda efendiydi. Böyle şöyler yapmazdı.”
İSMİNİ VERMEYEN KOMŞU: “Geceleri evde birbirlerini kovalıyorlar. Sanırım kadınlar çığlık atarak kaçıyor, erkekler de onları kovalıyor. Sonra erkekler kadınları kovalıyor, o zaman sesler değişiyor tabii. Daha acayip ses çıkarıyorlar. Seks filmlerindeki gibi. Anlatmaktan utanıyorum. Kimseye saygıları yok. Her gece bu kadar enerjiyi nerden buluyorlar hayret ediyorum.”
HASAN MANAV: “Yaklaşık 10 gündür hemen hemen her gün Jo’nun evinde parti var. Akşamları 5-6 tane kız geliyor, başlıyorlar alem yapmaya. Kızlar da yamuk-yumuk tipler, hiç güzel değiller.”
Sambacı’nın komşularından Hasan Bey, her akşam eve gelen 5-6 kız için “Gelenleri bir görseniz. Yamuk-yumuk tipler’ dedi.
Komşulardan Gamze Hanım ise evdeki asıl rezaletin gece yarısından sonra başladığını söyledi: “Kadınlar acayip çığlıklar atıyor. Gerisini anlatmak istemiyorum.”
Derbi sonrası 5 kız
Olayın üstüne giden Fotomaç ve atv muhabiri Korhan Varol Jo’nun 10 gündür her gece 5-6 kızla alem yaptığını öğrendi. İşte komşuların ağzından Jo:
Gamze Arman Uğur: “Gece yarısı kadınlar acayip çığlıklar atıyor.”
İsmini vermeyen komşu: “Erkekler kadınları kovalıyor. Sonra seks filmlerindeki gibi sesler çıkıyor.”

Haberler böyle ; Önce Ali Oraloğlu, ardından Özhan Canaydın’ın vefatıyla çok hüzünlü bir hafta geçirdik Dostlardan gelen haberlerle Bayramda sevinen çocuklar gibi coşkuyla maça geldik. Ama ne gördük ne bulduk , sezonun en kötü futbolunu oynayan bir Galatasaray bulduk sahada. Dünya çapında hoca birbirinden kaliteli futbolcular. Futbol adına ortada hiçbir şey yok.. Ama maçtan sonra okuyoruz ki Dünya çapında Futbolcularımızın umrunda değil ..

Yagmur altında sesimiz kısılana kadar Devam edelim ..

Alemin kralı geliyorrrrrr ..Geliyorrrrrr..... Geliyorrrrrr ........