Seni sevdik, Gönül verdik Şanlı Galatasaray

Seni sevdik, Gönül verdik Şanlı Galatasaray

22 Mart 2010 Pazartesi

Yanlışta Israrın Sonu !

Sizede Çok saçma gelmedimi ? Bir defans elemanının asla ama asla yapmayacağı bir şeyi deneyen Emre Güngör, Trabzon’a galibiyeti hediye ediyor. Bak Adaş çok basittir bu kuralu Amatör okullarında öğretirler "Hiç bir şey yapamıyorsanız bile Ceza yayının üstünde topun gelişine vurun nasıl olsa bir arkadaşınız ilerde meşin yuvarlağa hakim olur”

Biri görsün artık bir zahmet Galatasaray topu rakip sahaya taşıyamadığı hiçbir maçı ka-za-na-mı-yor.. Bu kesik kesik oyunda hiç şüphesiz orta sahadaki verimsizlik başrolü alıyor. Elano-Santos-Mustafa Sarp üçlüsü bırakın iyi oynamayı vasata bile yaklaşamıyorlar. Ve ne hikmetse Rijkaard da bu üçlüde ısrar edip duruyor.

Bu haliyle Galatasaray’ın görüntüsü çok güzel kaportası, lastikleri olan ama motoru işe yaramayan bir araba gibi.

Galeride Vitrini süsler ama binip bir yere gidemezsiniz.





Rijkaard’a olan inancımızı da yavaş yavaş kaybetmeye başlıyoruz. Galatasaray öyle bir konuma geldi ki, karşısında iyi mücadele eden hangi takım olursa olsun, muhakkak Galatasaray’dan puan alıyor. Peki Keita’sı, Jo’su, Elano’su; bu futbolcular sadece Ali Sami Yen’de mi oynayacaklar? Mukavelelerinde “Biz deplasmanda iyi mücadele etmeyiz” diye bir madde mi var ?

Hiç yorum yok: