Seni sevdik, Gönül verdik Şanlı Galatasaray

Seni sevdik, Gönül verdik Şanlı Galatasaray

23 Temmuz 2007 Pazartesi

Futbol İstatistikleri veren siteler .

Futbol İstatistikleri veren siteler.


www.soccerway.com
Bütün Takımların Oyuncu İsimlerini Bulabilirsin

www.soccerstats.com
derli toplu istatistikler ve bilgisayarlı tahminler veren bir site. tahminlerde tutturma oranı hiç fena değil favori sitelerimden

http://www.futbolbank.com/guess.asp

dünya üzerinde oynanan 107 ulusal futbol ligine istatistik veriyor...ve çok kolay biçimde takımların içerde,dışarda yada oynadığı tüm maçların istatistiklerine ulaşmak mümkün.ayrıca DR (DÜŞÜK RİSK) YR (YÜKSEK RİSK) olarak kendi algoritmasına göre çok çok iyi yüzdelerde maç sonuçlarını vermekte... bi incelemekte fayda var. ilk bakıldığında basit bir site gibi gözüksede istatistik ve analizler çok tatmin edici..

Takımların Gollerinin Analizi.

http://stats.football365.com/dom/index.html
Açılan sayfada öne "Goal Conceeding" yazan yere git. "Opponent Scores First in a Match" yazan yerin yanında ligler var. Oradan istediğin ligi seç. Çıkan tabloda takımların kaç tane maçta ilk golü yediğini göreceksin. Hemen altında "Record when Opposition Scores First" tablosu var. O da takımların ilk golü yedikleri maçlarda topladıkları puanları gösteriyor. Örneğin İngiltere tablosuna http://stats.football365.com/dom/ENG/PR/oppscfst.html bakarsan Manchester United 11 maçta ilk golü yemiş, bunların 5'ini kazanmış, 4'ünde berabere kalmış. "Resolve" yazan yerina altında da "Record when Losing at Halftime" tablosu var. Oradan da istediğin ligi seçebilirsin. Yine İngiltere'den http://stats.football365.com/dom/ENG/PR/loseht.html örnek verecek olursak Manchester Utd 5 maçın ilk yarısını yenik kapatmış, bunların 3'ünü kazanmış, 2'sinde yenilmiş.



http://www.kassiesa.com/uefabackup/index.html

Avrupa Kupalarinin olmazsa olmazi.

2 yorum:

Gizem Dumlu dedi ki...

Merhaba!

Yazının üzerinden hayli zaman geçmiş ama ben de bir ek yapmak istiyorum.

Denk gelen olursa faydalansın:

www.futboltakip.com

Avrupa futboluyla ilgili istatistikler sağlayan bir site; umarım işinize yarar.

Adsız dedi ki...

www.iddaalig.com